Termeni si conditii - Seminee Deus

Termeni si conditii

1.GENERALITATI
www.seminee-deus.ro este site-ul oficial al societatii SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Niagara, nr. 17, Sector 1, inregistrata la ORC de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr J40/15329/2016, CUI RO36762133, Operator de date cu caracter personal in sensul dispozitiilor Regulamentului nr. 679/2016.
Acest site a fost realizat in scopul de a asigura tuturor celor interesati de serviciile prestate de catre societatea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL, informatii cu privire la acestea, precum si de a oferi posibilitatea clientilor sa-si exprime opinii, precum si sa transmita o cerere de oferta.
Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu Termenii si conditiile de mai jos (care cuprind si Politica de confidentialitate), precum si cu prevederile legale aplicabile in acest domeniu.
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de utilizare a site-ului, care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre societatea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL S.R.L., va rugam sa nu utilizati acest site.
Acceptarea Termenilor si conditiilor este realizata in momentul selectarii optiunii ” Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Termenii si Conditiile site-ului www.seminee-deus.ro si Politica de confidentialitate” inainte de transmiterea Formularului de cerere de oferta.

2.DEFINITII
VIZITATORI AI SITE-ULUI – persoanele care acceseaza site-ul www.seminee-deus.ro;
SITE – domeniul www.seminee-deus.ro;
CONTINUT

-orice informatie aflata pe Site sau disponibila in Serviciu care poate fi vizitat, vizualizata sau accesata de Vizitator/client prin intermediul unui echipament electronic;

-informatii legate de Produsele si/sau preturile practicate de SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL intr-o anumita perioada;

-date referitoare la SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL;
PRODUSE – Orice bunuri care sunt puse la dispoziţia Vizitatorului site-ului de catre SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL in vederea achizitionarii;
SPECIFICATII – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora;
OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL – Persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal
DATE CU CARACTER PERSONAL – Orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator on-line, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
PERSOANA VIZATA – persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator on-line, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

DESTINATAR AL DATELOR PERSONALE – persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta;
CONSIMTAMANT – Orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

3. DISPOZITII GENERALE
SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL poate modifica in orice moment continutul site-ului pentru a reflecta modificari ale legislatiei, ale politicilor interne sau ale tehnologiei folosite.
SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL va depune eforturile tehnice pentru asigurarea functionarii in bune conditii a site-ului.
SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru nicio dauna sau virusi care ar putea sa va afecteze computerul sau alte echipamente electronice in urma accesarii sau utilizarii acestui site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe site.
Accesarea acestui site se realizeaza pe riscul propriu al utilizatorului, SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL nefiind in niciun fel raspunzator pentru orice prejudicii directe sau indirecte determinate de accesarea site-ului sau oricarei utilizari a datelor si informatiilor de pe acest site.

4. REGULI DE UTILIZARE A SITE-ULUI
Este interzisa utilizarea site-ului pentru promovarea sau comercializarea pe acesta a altor bunuri sau servicii decat cele prezentate de catre SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL fara acordul societatii.
Este interzis să folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are un caracter ilegal, abuziv, licentios, calomniator, vulgar, instigator, ameninator, pornografic sau profanator, sau orice alt material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni sau care are putea conduce la atragerea raspunderii civile ori ar reprezenta o incalcare a unor alte prevederi legale.
Este interzisa accesarea site-ului intr-un mod de natura a avaria, dezactiva, supraincarca sau deteriora vreun server sau retele conetate la vreun server sau care ar putea influenta utilizarea site-ului.
Este interzisa orice stergere, adaugare, inserare, modificare a unor informatii aflate pe site, precum si orice incercare de a obtine acces neautorizat la site, la sisteme sau retele de computere conectate, prin fraudare, decodificare de parole sau prin orice alte mijloace, inclusiv prin exploatarea unui mijloc pus la dispozitie in mod neintentionat de catre SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL.

5. PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Con.inutul site-ului, incluzand fara limitare toate textele si imaginile statice, imagini dinamice si/sau continut multimedia, butoanele, simboluri comerciale, sunt proprietatea exclusiva a SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Vizitatorii pot folosi Continutul site-ului exclusiv in scop informativ, necomercial sau personal, fiindu-le interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integral sau modificata a continutului acestui site in alte scopuri, decat daca se permite acest lucru prin exceptii de la legile aplicabile privind dreptul de autor sau prin acordurile exprese din partea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL.

6. INFORMATIILE PREZENTATE PE SITE
Toate elementele folosite pentru descrierea Produselor nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si informare.
SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL depune toate diligentele pentru asigurarea corectitudinii datelor si informatiilor publicate pe site, inclusiv cu privire la descrierea Produselor, precum si preturile indicate. Cu toate acestea, persoanele care utilizeaza acest site sunt informate cu privire la posibilitatea aparitiei unor erori.

7. INREGISTRAREA VIZITATORULUI
Prin accesarea site-ului www.seminee-deus.ro la Sectiunea “Contact” – Vizitatorul are posibilitatea sa completeze Formularul pentru cererea de oferta, furnizand urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail si telefon.
Formularul de colectare a datelor in vederea solicitarii cererii de oferta sau a transmiterii unor opinii va putea fi trimis catre SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL doar in conditiile in care Vizitatorul va fi de acord/va bifa cele patru campuri obligatorii, respectiv declara ca are peste 18 ani; a luat la cunostinta si este de acord cu “Termenii si Conditiile site-ului www.seminee-deus.ro si Politica de confidentialitate”; este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal; este de acord sa fie contactat prin telefon sau e-mail in vederea transmiterii de informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de Societatea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL.
In urma receptionarii Formularului anterior mentionat, SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL ii va transmite Vizitatorului detaliile solicitate, prin e-mail sau prin telefon.

8. LIMITARE DE RESPONSABILITATE
Societatea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Vizitator care utilizeaza site-ul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prevederilor inscrise in cadrul Termenilor si Conditiilor.
Vizitatorii sunt singurii responsabili pentru consecintele care decurg din utilizarea site-ului, precum si pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu.
SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL nu poate fi tinut raspunzator in nicio situatie in care Vizitatorul utilizeaza informatii false/incorecte pentru a transmite o cerere de oferta sau opinii prin utilizarea formularului de pe site-ul www.seminee-deus.ro.

9. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Aceste Conditii de Utilizare a site-ului www.seminee-deus.ro sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

10. PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. CONFIDENTIALITATE
Societatea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL prelucreaza prin intermediul site-ului www.seminee-deus.ro datele cu caracter personal ale Vizitatorilor conform celor de mai jos.
Categorii de date cu caracter personal prelucrate SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL colecteaza datele cu caracter personal de la Vizitatori (pe site-ul www.seminee-deus.ro), prin completarea Formularului pentru solicitarea cererii de oferta si opinii.
Datele prelucrate sunt urmatoarele: nume, prenume, telefon si e-mail.
Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal
SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale Vizitatorilor in conformitatea cu dispozitiile Regulamentului nr. 679/2016, in scopul efectuarii de a asigura tuturor celor interesati de serviciile prestate de catre societatea SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL, informatii cu privire la acestea, precum si de a oferi posibilitatea clientilor sa-si exprime opinii, precum si sa transmita o cerere de oferta.
Temeiul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL se bazeaza pe consimtamantul Vizitatorilor, acestia avand posibilitatea ca in orice moment sa isi retraga consimtamantul acordat.
Durata pastrarii datelor
Pastram datele Dvs. personale numai atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile, de raportare sau de arhivare.
Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse.

Destinatari: Datele cu caracter personal ale Vizitatorilor, furnizate prin intermediul Formularului de colectare a datelor, nu vor fi dezvaluite.
Transferuri de date transfrontaliere
Datele cu caracter personal ale Vizitatorilor, furnizate prin intermediul formularului de colectare a datelor, nu vor fi transferate in strainatate.
Proceduri de securitateIn conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvata a datelor cu caracter personal.
Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja si securiza datele cu caracter personal ale Vizitatorii.
Drepturile Dvs. In conformitate cu dispozitiile Regulamentului nr. 679/2016, Vizitatorii au urmatoarele drepturi:

-dreptul la informare (sa primiti informatii privind prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal);

-dreptul de acces la date (sa obtineti acces la datele cu caracter personal detinute de SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL in legatura cu Dvs.);

-dreptul la rectificarea datelor (puteti sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete);

-dreptul la stergerea datelor – “dreptul de a fi uitat” (aveti posibilitatea sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, cand acestea nu mai sunt necesare sau daca prelucrarea acestora este ilegala);

-dreptul la restrictionarea prelucrarii (puteti sa solicitati limitarea prelucrarii datelor cu caracter personal);

-dreptul la portabilitatea datelor (aveti posibilitatea sa primiti datele lor cu caracter personal intr-un format care poate fi citit automat .i sa le trimiteti altui operator);

-dreptul la opozitie (puteti sa va opuneti prelucrarii datelor lor cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati);

-dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri (puteti solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor lor cu caracter personal care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de catre persoane fizice, nu exclusiv de computere. In acest caz, Dvs. aveti si dreptul de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia);

-dreptul de a formula o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in situatia in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Datele Vizitatorilor vor fi prelucrate numai pe teritoriul Romaniei, urmand a fi stocate in baza de date a Operatorului SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL, avand oricand dreptul sa va retrageti consimtamantul acordat.
Modalitatea de exercitare a drepturilor Vizitatorilor
Pentru exercitarea drepturilor pe care le aveti in temeiul dispozitiilor Regulamentului nr. 679/2016, va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa sediului SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL din Bucuresti, Str. Burdujeni nr.14, Bl. N12 Titan, Sc.C, Et.4, Apt.33, Sector 3.
SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL va formula un raspuns la cererea Dvs, fara intarzieri nejustificate si cel tarziu in termen de o luna, urmand sa va informeze si in situatia in care nu intentioneaza sa se conformeze la cererea Dvs, motivand refuzul.
Prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor

Accesarea site-ului www.seminee-deus.ro si transmiterea Formularului de cerere de oferta si opinii se va face numai de catre persoane care au implinit varsta de 18 ani. In cazul solicitarii cererii de oferta pentru o persoana care are sub 18 ani, formularul se va completa de catre titularul raspunderii parintesti asupra copilului.Site-ul nostru nu va colecta niciodata cu buna stiinta date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi stiut ca au o varsta sub 18 ani si nici nu le va folosi sau dezvalui vreunei terte parti neautorizate fara consimtamantul expres al tutorelui legal.
Prin urmare, siteul www.seminee-deus.ro apartinand SC DEUS CONSTRUCT SOLUTIONS SRL, NU COLECTEAZA date personale de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Cookie-uri
Site-ul www.seminee-deus.ro utilizeaza cookie-uri – a se vedea politica de cookie-uri.

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×