Curatare cosuri

„Curățare profesionala a cosurilor de fum folosind soluții optime ce asigura îndepărtarea depunerilor de gudron si funingine.
Majoritatea problemelor legate de buna funcționare a șemineului provin din lipsa de curățenie sau întreținerea deficitară a coșului de fum. Acest lucru va reduce foarte mult eficiența procesului de ardere în șemineu prin depunerea de gudron sau funingine, dar va pune în pericol sănătatea și chiar siguranța familiei și a locuinței dumneavoastra.
De ce trebuie să curățăm coșurile?

1.Nerespectarea întreținerii crește riscul de incendiu, deoarece acestea sunt înfundate cu funingine și alte resturi arse.

2. Nu se produce la fel de multă căldură atunci când coșul de fum este înfundat.

3. Crește riscul de otrăvire cu monoxid de carbon. În cazurile în care coșul de fum este blocat, fumul nu poate scăpa și astfel devine periculos.
Cum se curăță coșul de fum?
Prin curățare mecanică – aceasta este obligatorie și reglementată de lege. Acest lucru trebuie făcut la fiecare 6 luni, în funcție de metoda de încălzire și de combustibilul utilizat. Această curățare îndepărtează depunerile și verifică coșul de fum pentru probleme structurale.”

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×