Întrebări frecvente - Seminee Deus

Întrebări frecvente

1. Care este costul mediu al unui semineu?
Aceasta întrebare are un raspuns relativ. Pretul depinde de modelul focarului, înaltimea si tipul cosului de fum, dar si de alte detalii tehnice si estetice care depind de preferintele si alegerile clientului.

2. In cat timp se monteaza un semineu?
Montajul unui semineu standard se poate realiza in maxim 2 zile iar in functie de complexitate pana la maxim 7 zile.

3. Care este durata medie de viata a unui semineu?
Produsele comercializare de echipa noastra au o garantie medie cuprinsa intre 5 si 10 ani, in conditiile in care produsele (semineu, termo-semineu, soba, etc.) sunt exploatate in mod corect si cu respectarea regulilor generale de folosire ale acestora.

4. La ce foloseste priza de aer proaspat?
Priza de aer proaspat este acel element de la baza semineului, care conecteaza focarul cu exteriorul cladirii. In proportie de 95%, toate focare au adaptata la partea de jos priza de aer.
Aceasta trebuie conectata cu o tubulatura flexibila sau fixa la exteriorul cladirii.
Priza de aer are un rol destul de important in ceea ce priveste functionarea semineului. Se recomanda a fi montata pentru a nu consuma oxigenul din casa in timpul arderii.

5. Ce diametru interior am nevoie la cosul de fum?
Diametrul interior difera in functie de înal.imea utila a sistemului de evacuare, de înaltimea utila a cosului de fum, dar si de specificatiile fiecarui producator de seminee sau cazane.

6. Ce este un termo-semineu?
De ce aceasta întrebare? Pentru ca desi un termosemineu este acelasi lucru cu un semineu tip centrala, ambele denumiri sunt folosite de cei care doresc un semineu care sa produca agent termic si apa calda menajera.
Acestea au rolul sa încalzeasca apa din rezervorul de la partea superioara a focarului si sa o distribuie in toata casa cu ajutorul unor pompe si automatizari.
Pentru cresterea autonomiei se recomanda instalarea unui puffer in camera tehnica.
Dezavantajul termosemineelor este faptul ca acesta sunt surse de caldura ce depind de curentul electric, nu sunt surse alternative de caldura.

7. Daca se sparge sticla semineului in perioada de valabilitate a garantiei, cine suporta cheltuielile aferente?
Sticla folosita la focarele importate de societatea noastra sunt examinate in conditii de laborator la temperaturi de peste 800 de grade. In cazul in care acestea sunt folosite conform instructiunilor nu vor aparea fisuri. Totusi, daca acestea apar, cauza va fi datorata unei lovituri mecanice si in acest caz compania noastra nu este responsabila.
Daca sticla se sparge din cauza unui viciu din fabricatie, acesta se inlocuieste in garantie, fara cost suplimentar.

8. Cum procedez in cazul in care doresc achizitionarea unui semineu?
Pentru achizitii va invitam sa luati legatura cu specialistii nostri sau ne puteti vizita la showroom.

9. Constructia poate fi executata cu materialele clientului?
Firma noastra executa semineele cu materiale proprii profesionale pentru a va putea oferi o calitate cat mai buna si o garantie a produsului.

10. Modelele existente pe site sunt singurele modele pe care le executati?
Nu, colaboram cu foarte multi producatori iar multe produse nu sunt listate pe site. Putem executa orice model doriti dumneavoastra. De asemenea va putem pune la dispozitie cataloage din care va puteti alege modelul potrivit.
11. Cum platesc?
Modalitatea de plata se va stabili telefonic cu fiecare client dupa caz.
Pentru orice alte întrebari legate de modalitati de plata, va rugam sa ne contactati telefonic la 0720 735 953 sau 0742 593 321.

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×