Cine suntem - Seminee Deus

Cine suntem

„Echipa Seminee Deus, formata din specialiști in domeniul climatizarii, activează in Romania din 2009 si se afla in plina expansiune.
Suntem orientați catre optimizarea rezultatelor si satisfacția clientilor nostri, ne pasionează tot ce tine de designul interior si ne place sa lucram cu profesionalism si atenție fata de mediu.
Punem accent pe calitate, siguranța si durabilitatea produselor si a lucrărilor pe care le efectuam si ne plac sistemele de încălzire personalizate, care reflecta cel mai bine preferințele si personalitatea clientilor noștri.
Echipa noastră va ofera solutii personalizate in funcție de nevoile dvs. pentru a îndeplini toate cerintele necesare identificării unei solutii optime pentru alegerea produsului ideal sau a serviciului dorit.
De 12 ani am mulțumit clientii care au apelat la serviciile noastre oferind produse si montaje de calitate care au îmbinat perfect elementele de design cu cerințele tehnice.
Calitatea execuției montajului nostru trebuie sa satisfacă chiar si cele mai dificile provocări, de aceea investim in formarea profesionala a personalului nostru.
Toate produsele de încălzire comercializate si instalate de echipa noastră beneficiaza de servicii de mentenanță pe toata perioada de valabilitate a garanției, aceasta variind intre 5 si 11 ani.”

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×