Despre noi - Seminee Deus

Despre noi

Ce ne reprezinta

Echipa creativa, in plina expansiune

Suntem o echipa creativa, in plina expansiune, orientata catre optimizarea rezultatelor si satisfactia clientilor, pasionata de design interior, grija fata de mediu si caracterizata de profesionalism si o atentie sporita la detalii. Activam pe piata din Romania din 2007 si in fiecare an cucerim noi clienti.

Produse si servicii de calitate

Calitatea reprezinta una din prioritatile noastre, indiferent daca vorbim despre calitatea produselor pe care le comercializam sau a construirii de produse finale personalizate si a montajului acestora.

Promotori ai confortului

Suntem promotori ai confortului si destinderii intr-un mediu placut, amenajat in stiluri originale care reflecta cel mai bine preferintele si personalitatea clientilor nostri. De aceea, ne plac semineele personalizate, care trimit catre stiluri decorative clar definite si adauga totodata o amprenta proprie, conturand un stil unic.

Cum lucram

Echipa Seminee Deus proiecteaza seminee personalizate in stil clasic, modern, rustic, industrial, norvegian pornind de la preferintele clientilor, combinand cu grija accesoriile si focarele cele mai potrivite astfel incat produsele finale sa fie sigure, durabile si sa aiba un design atractiv si inovator.

Selectam cu atentie cele mai bune materiale de la producatori de top si oferim o garantie intre 2-5 ani pentru serviciile de montaj si transport gratuit in toata tara.

Datorita parteneriatelor pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, avem acces la stocuri mari de seminee, sobe, cosuri de fum si accesorii, scurtand considerabil perioada de executie a lucrarilor.

Avem preturi competitive si variate si ne place sa propunem clientilor nostri cele mai bune oferte adaptate bugetelor lor, tinand cont de calitate, siguranta si durabilitate, dar si de caracteristicile spatiilor si ale produselor.

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×