De ce seminee deus?


Promovam cu convingere confortul locuintelor, birourilor si al altor tipuri de spatii interioare si consideram ca semineele si sobele pe care le proiectam aduc un plus de stil si rafinament acestor spatii, punand in valoare creativitatea clientilor si talentul echipei noastre.

Pentru ca fiecare stil este unic si plin de farmec, ne incurajam clientii sa isi amenajeze spatiile interioare pornind de la trendurile de design interior cu care rezoneaza cel mai mult si adaugand elemente care tin de preferintele lor personale. Credem cu tarie ca, un spatiu care combina caracteristicile reprezentative ale unui anumit stil de amenajare cu alte elemente complementare, dobandeste un farmec aparte si sporeste gradul de confort al clientilor.

Lucram cu furnizori de top de la care selectam cu atentie produse de inalta calitate si proiectam seminee personalizate in stil clasic, modern, rustic, industrial, norvegian, imbinand accesoriile si focarele cele mai potrivite pentru a obtine un design unic si atractiv, in conformitate cu cerintele fiecarui client.
Produsele pe care le comercializam au o durata mare de viata si garantii considerabile intre 5-10 ani, iar pentru ca suntem mereu orientati catre calitate, oferim o garantie intre 2-5 ani pentru lucrarile de montaj pe care le efectuam.

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×