InspiratieIdei inspirationale

Cum sa-ti alegi un semineu in stil traditional?

Decorul in stil traditional poarta greutatea istoriei, fiind in acelasi timp primitor, confortabil si elegant. Acest stil provine din Europa secolelor 18 si 19, cu legaturi puternice cu Anglia si Franta.

Ce este stilul traditional?

Decorul in stil traditional poarta greutatea istoriei, fiind in acelasi timp primitor, confortabil si elegant. Acest stil provine din Europa secolelor 18 si 19, cu legaturi puternice cu Anglia si Franta. Este atemporal, istoric si este destinat sa creeze un spatiu confortabil pentru toata familia.

Cum se decoreaza in stilul traditional? Un lucru cheie este sa pastrezi simetric amplasarea mobilierului si a accesoriilor. Folositi materiale naturale precum lemnul, culori in tonuri calde, pereti neutri, mobilier masiv si accesorii grandioase.

Stilul traditional si semineul tau

Ce legatura are stilul traditional cu semineul tau? Si ce este mai traditional decat adunarea familiei in jurul caldurii si luminii unui semineu? Un semineu traditional reprezenta in antichitate punctul central al caminului aristocratilor, inspirand acea stare de liniste, caldura, armonie, menit sa adune in jurul lui intreaga familie. Semineele mari cu vederi impresionante asupra lemnelor si a flacarii, panourile imbracate in caramida sunt perfecte pentru a fi asezate ca punct focal in spatiul dvs. conceput traditional.

Nu uitati ca spatiul dvs. ar trebui sa fie calm, ordonat, elegant, dar nu auster. Totul ar trebui sa mearga impreuna creand un spatiu primitor. Decorul in stil traditional nu trebuie sa fie inghesuit sau previzibil. Ganditi-va la istoria atemporala, la gravitatie, la antichitati cool si la un spatiu calm, primitor. Semineele in stil rustic sunt perfecte in casele de vacanta sau in cabanele de la munte, dar si in livingurile cu tendinte clasice.

06.10.2020

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×