Cum livram? - Seminee Deus

Cum livram?

„Expedierea produselor este realizata de către personalul firmei noastre – in aria de acoperire.
IN CAZUL RETURULUI, COSTURILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT.
Costurile de mai sus se aplică numai la transporturile efectuate pe teritoriul Romanesc.
Toate produsele sunt asigurate pe parcursul transportului, pana la livrare.
Politica de retur
Pentru orice nelămurire sau neintelegere, va invitam in primul rând sa ne contactati la nr 0720 735 953 sau 0742 593 321 sau prin e-mail: office@seminee-deus.ro.
Temeiul legal
Conform Ordonanței de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveți dreptul de a returna produsele achiziționate prin intermediul unui contract incheiat la distanta cu un profesionist, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.
Cum se face returnarea produselor?
Conform O.U.G. 34/2014 ‘’Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.
Pentru a va exercita dreptul de returnare a produselor este suficient sa ne informati de intentia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, pe suport durabil: un email sau prin intermediul formularului de contact.
Conditii de returnare
Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite de catre client, cu ambalajul si toate accesoriile originale intacte, astfel incat acestea sa poata fi revandute ca noi.
In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau murdare, continut incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, seminee-deus.ro isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, acceptarea sau refuzul returului.
Produsele care reprezinta o “comanda speciala”, definita ca fiind produsul comandat de catre client cu alte culori, alte dimensiuni, alte marimi si alte configuratii fata de produsele de serie, nu pot face obiectul returului.
Produsele modificate dupa anumiti parametri conform cerintelor clientului nu pot fi returnate (sticla termorezistenta, usi semineu, bioseminee, placi de silicat etc.).
Seminee-deus.ro nu recomanda returnarea produselor deja folosite sau deteriorate pentru a se evita refuzul returului si plata taxelor de curier dus-intors de catre client. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi, seminee-deus.ro isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea acestora la stadiul initial (daca este posibil) sau, dupa caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea acestora.
Adresa de returnare a produselor:
Destinatar: seminee-deus.ro, Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti 53-57, sector 1, Bucuresti.
Cine plateste transportul de retur?
Optiunea privind modalitatea de returnare a produselor catre seminee-deus.ro apartine in totalitate clientului, care va suporta in mod direct pretul transportului de retur, in functie de preturile practicate de operatorul ales. Seminee-deus.ro nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. In cazul in care clientul returneaza produsele cu plata transportului la destinatar (in speta, societatea seminee-deus.ro), aceasta din urma isi rezerva dreptul de a refuza primirea coletului/coletelor, sau de a retine contravaloarea transportului achitat, din soldul datorat clientului, in cazul in care sunt indeplinite conditiile de acceptare a returului.

Returnarea contravalorii produselor
In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite, seminee-deus.ro returneaza exclusiv contravaloarea produselor, nu si a transportului acestora catre client.
Returnarea contravalorii produselor acceptate de seminee-deus.ro ca retur se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.
Seminee-deus.ro va returna banii achitati de cumparator prin virament bancar: din contul seminee-deus.ro in contul clientului (24-48 ore de la procesarea platii);
Mentionam ca seminee-deus.ro comercializeaza produsele, in conditiile prezentate mai sus, doar pe teritoriul Romaniei.”

Autentificare

Parola uitata?

×

Chat WhatsApp

×